Minden kategória
EN

Kezdőlap> A Jonovacorpról

Mielőtt saját vállalkozását elindította, a Jonovacorp alapítója, Joe évekig foglalkozott műanyag csomagolások kereskedelmével. Személyes tapasztalata révén volt tanúja a műanyag csomagok beszerzésének nehézségeinek. A gyárak felkutatásától a követelmények közléséig pontosan tudta, hogy nagy az információs aszimmetria.

Ezek a tapasztalatok katalizátorként szolgálnak Joe döntéséhez: Megváltoztatja a műanyag csomagolóipart, és megkönnyíti az üzletet.

1994-ben Joe édesanyja talált egy műanyag csomagoló céget, amelyet Joe vett át. Később Joe családtagjai nevéből merített ihletet, és megalapította a Jonovacorp márkát. Őszintén reméli, hogy minden üzleti partner érezni fogja cégünk melegségét, testvérként kommunikál velünk, és végre együtt ér el üzleti sikereket.

Az alapítás kezdetén a Jonovacorpnak csak egy formája és egy berendezése volt. 29 éves fejlesztés után a Jonovacorp több gyártósorral rendelkező vállalattá nőtte ki magát, ill több mint 450 forma, amelyek lehetővé teszik számunkra naponta több mint 500 millió műanyag poharat gyártanak.

A 29 éves gyártási és marketing tapasztalattal a Jonovacorp több mint 30 partnernek segített a márkaismertség növelésében és a haszonkulcsok növelésében.

Joe
- vezérigazgató-

Élethosszig tartó törekvésem, hogy emberi hatást adjunk a műanyag csomagolóiparnak, és elhárítsuk az üzleti akadályokat, de nem a környezet rovására.

a Factory

1 Nyersanyag

2 PP lap

3 Formázás

4 Logónyomtatás

5 Rolling The Edge

6 Kész termék

7 csomag